U bent op de pagina:Achtergronden

Achtergronden

strict warning: Declaration of views_rotator_style_plugin::options() should be compatible with views_object::options() in /var/www/vhosts/aqua-aurora.nl/httpdocs/sites/all/modules/views_rotator/views_rotator_style_plugin.inc on line 56.

In dit onderdeel van de website van Aqua Aurora wordt dieper op de achtergronden van vitaal water ingegaan. Aqua Aurora heeft dit onderdeel samengesteld om de mogelijke vragen te beantwoorden die u hebt gekregen, nadat u op welke manier dan ook met ons vitale water in aanraking bent gekomen. Naast een uitgebreider verhaal over vitaal water zelf, gaan wij ook in op verschillende andere onderwerpen die met water en uw gezondheid in het algemeen te maken hebben. Hierbij gaan wij onder andere in op de rol van colloïdaal zilver en goud, op het belang van mineralen en sporenelementen (schelpkalk), op het belang van vitaal water voor gezonde voeding, op elektromagnetische straling en de connectie tussen deze straling en water en lucht. Het zal wellicht enige energie vergen al deze informatie te doorgronden, maar u mag verwachten dat dit beloond wordt met een veelvoud aan energie die u terugkrijgt.

Het kan zijn dat er na het lezen van de achtergronden veel nieuwe vragen bij u opkomen. U kunt altijd contact met ons opnemen om deze vragen aan ons voor te leggen,