U bent op de pagina:Toepassingen / Beauty & Wellness

Beauty & Wellness

strict warning: Declaration of views_rotator_style_plugin::options() should be compatible with views_object::options() in /var/www/vhosts/aqua-aurora.nl/httpdocs/sites/all/modules/views_rotator/views_rotator_style_plugin.inc on line 56.

Toepassingen Beauty en Wellness

In de wereld van persoonlijke verzorging is water een belangrijk onderdeel. Zo heeft een aantal welnesscentra geweldige ervaringen met de Aqua Aurora Vitaliser®. Het water voelt zachter aan, wat resulteert in een totaal andere beleving van bezoekers. Het onderhoud van zwembaden wordt makkelijker. Er is minder chloor nodig, het water is langer helder en makkelijker te reinigen. Ook kappers ervaren veel voordelen van vitaal water in hun bedrijf. Klachten als kappersexceem nemen sterk af. Vitaal water is uitzonderlijk zacht voor het haar en brengt de glans terug.

Wilt u meer weten over de voordelen van vitaal water in de wereld van Beauty & Wellness? Lees dan verder bij voordelen-beauty-wellness. Bent u benieuwd naar de ervaringen van bedrijven met de Aqua Aurora Vitaliser®? Kijk dan eens bij ervaringen.

Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen.