U bent op de pagina:Toepassingen / Bouw en Industrie

Bouw en Industrie

strict warning: Declaration of views_rotator_style_plugin::options() should be compatible with views_object::options() in /var/www/vhosts/aqua-aurora.nl/httpdocs/sites/all/modules/views_rotator/views_rotator_style_plugin.inc on line 56.

Toepassingen bouw en industrie

In allerlei processen waarin water wordt gebruikt geeft vitaal water een meerwaarde aan de eindproducten. Daarnaast is het in vele toepassingen mogelijk om door gebruik van vitaal water kosten te besparen. Zo ervaren betonproducenten dat productie met vitaal water waterbesparing oplevert, terwijl de kwaliteit en sterkte van het beton erop vooruit gaat. Wasserijen gebruiken minder zeepproducten.  Apparatuur en leidingen blijven schoner en krijgen daarmee een langere levensduur. Maar ook in de woningbouw merkt men de voordelen van vitaal water, waaronder een verminderd risico op legionella.

De voordelen-bouw-en-industrie van vitaal water zijn ook in de Bouw & Industrie legio. Industriële vitalisers plaatsen is maatwerk en wordt in nauwe samenwerking met de klant uitgevoerd. Na inventarisatie van het productieproces en het product bekijken wij namelijk eerst de mogelijkheid vitalisers met specifieke eigenschappen te produceren om de prestaties te verbeteren.

Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen.