U bent op de pagina:Fantastische ervaring met watervitalisator

Fantastische ervaring met watervitalisator

strict warning: Declaration of views_rotator_style_plugin::options() should be compatible with views_object::options() in /var/www/vhosts/aqua-aurora.nl/httpdocs/sites/all/modules/views_rotator/views_rotator_style_plugin.inc on line 56.

WATERVITALISATOR, januari 2012
Graag wil ik mijn fantastische ervaring met de watervitalisator delen. Ik heb een paar jaar last gehad van allergische reacties op straling. Dit gebeurde vrnl. al na 5 minuten werken met de PC of bij TV kijken. Maar ook zomaar spontaan, zelfs als ik in bed lag. Door een uur buiten te lopen verdwenen de klachten. Op de Biovakbeurs in Zwolle vorig jaar kwam ik voor het eerst in aanraking met vitaal water. Ik heb toen een minivitaliser gekocht en later dat jaar een Aqua Aurora OB vitaliser. Op mijn werk heb ik geen enkele last van mijn PC.
Vanaf de dag in september 2011 dat de watervitalisator is geplaatst heb ik geen enkele keer meer problemen gehad met kriebelingen en pijn op mijn borst!!!!   Je kunt je voorstellen dat ik zeer dankbaar ben dat de watervitalisator deze power heeft. De watervitalisator zorgt ook nog eens  voor heel goed water met geen enkele kalkaanslag en dus ook voor een zuivere leefomgeving !!!

Jeroen Kramer   Nieuwegein