U bent op de pagina:Aqua Aurora / Missie

Missie

strict warning: Declaration of views_rotator_style_plugin::options() should be compatible with views_object::options() in /var/www/vhosts/aqua-aurora.nl/httpdocs/sites/all/modules/views_rotator/views_rotator_style_plugin.inc on line 56.

"Een steentje bijdragen aan het creëren van een duurzame en vitale wereld"

Het is inmiddels algemeen bekend dat de belasting van de aarde en haar bewoners sinds de industrialisatie midden 19e eeuw exponentieel gestegen is. Als gevolg hiervan is duurzaamheid de laatste jaren een modewoord geworden. Veel bedrijven en instanties beweren dat duurzaamheid bij hen hoog in het vaandel staat. Ondertussen blijft de belasting van ons milieu, maar ook de belasting van onze eigen gezondheid, door allerlei ontwikkelingen gewoon stijgen. De sterke stijging van de hoeveelheid straling waaraan wij blootgesteld worden, door toenemend gebruik van mobiele telefonie en verdere ‘digitalisering’ van onze levens, is hiervan een voorbeeld.

Door allerlei economische belangen die aan al die ontwikkelingen vast zitten, lijkt er aan deze exponentiele stijging van industrialisatie, en dus aan de sterk toenemende druk op ons milieu, geen einde te komen. Uiteindelijk kan dit desastreuze gevolgen hebben voor onze levens en die van onze kinderen. De wetenschap dat de alsmaar groeiende en verdergaande industrialisatie moeilijk te stoppen is, ligt ten grondslag aan het bestaan van Aqua Aurora. Aqua Aurora wil dan ook een bijdrage leveren aan het beperken van de negatieve effecten die de verregaande industrialisatie met zich mee heeft gebracht, brengt en gaat brengen. Hierdoor willen wij helpen de levens van mens, dier en plant aangenamer te maken, maar nog belangrijker, helpen de mogelijkheid te scheppen tot leven voor toekomstige generaties.