U bent op de pagina:‘Isa en Max en het vliegende skateboard’, kinderboek voor kinderen vanaf 10, waarin water een rol speelt......

‘Isa en Max en het vliegende skateboard’, kinderboek voor kinderen vanaf 10, waarin water een rol speelt......

strict warning: Declaration of views_rotator_style_plugin::options() should be compatible with views_object::options() in /var/www/vhosts/aqua-aurora.nl/httpdocs/sites/all/modules/views_rotator/views_rotator_style_plugin.inc on line 56.

Karin Thomas is schrijfster van het kinderboek ‘Isa en Max en het vliegende skateboard’.  In het boek ontmoeten broer en zus een excentrieke professor die hen leert door middel van verrassende experimenten op een andere manier naar zichzelf, naar elkaar en naar de wereld te kijken. Zo brengen ze water in trilling door geluid waardoor geometrische vormen ontstaan en maken ze foto’s van bevroren waterkristallen.

Per ongeluk belanden ze vervolgens in onbekende dimensies waar ze vreemde wezens ontmoeten en opwindende plekken verkennen. Het boek geeft in eenvoudige taal uitleg over de nieuwste wetenschappelijke inzichten en laat zien hoe licht, geluid, geometrie en bewustzijn met elkaar verbonden zijn.
 
Sinds een half jaar heeft Karin en haar gezin een water vitaliser. ‘Het is leuk om nu in de praktijk te ondervinden waar ik in mijn boek over schrijf. We voelen ons vitaler en wondjes helen sneller. Wat ik nog het mooiste vind, is dat de jarenlange chronische oorontsteking van onze hond genezen is. Het oude dametje is weer een montere jonge hond geworden!’
Meer informatie over het kinderboek is te vinden op www.divineheart.nl.