U bent op de pagina:"Goede bescherming tegen straling van levensbelang."

"Goede bescherming tegen straling van levensbelang."

strict warning: Declaration of views_rotator_style_plugin::options() should be compatible with views_object::options() in /var/www/vhosts/aqua-aurora.nl/httpdocs/sites/all/modules/views_rotator/views_rotator_style_plugin.inc on line 56.

Aqua Aurora ontwikkelt in samenwerking met Altena Dak- en Gevelmaterialen en een fabrikant van isolatiematerialen een isolatieplaat waarmee een grote mate van bescherming tegen elektromagnetische straling ontstaat. Door de bio-energetische eigenschappen van deze platen wordt tevens de weerbaarheid tegen de gevolgen van magnetische velden op organismen vergroot. In het productieproces van de platen is een speciaal voor dit doel ontworpen Aqua Aurora vitaliser aangebracht. De proefproducties zijn reeds gestart en in verband met de grote urgentie vanwege de plaatsing van zeer grote aantallen UMTS masten wordt

ernaar gestreefd dit product zo snel mogelijk beschikbaar te stellen. De isolatieplaat is te gebruiken op vlakke daken, maar ook hellende daken en spouwmuren kunnen op deze wijze worden geïsoleerd.

terug naar overzicht