U bent op de pagina:Toepassingen / Thuis & op Reis

Thuis & op Reis

strict warning: Declaration of views_rotator_style_plugin::options() should be compatible with views_object::options() in /var/www/vhosts/aqua-aurora.nl/httpdocs/sites/all/modules/views_rotator/views_rotator_style_plugin.inc on line 56.

Niet alleen planten en dieren hebben baat bij vitaal water, ook u kunt profiteren van een Aqua Aurora Vitaliser®. Gezond water is namelijk van levensbelang. En het water dat we in Nederland consumeren mag dan beter van kwaliteit zijn dan in bijvoorbeeld Zuid-Europa, echt gezond kunnen we het niet meer noemen. Water wordt namelijk continue hergebruikt. Ondanks allerlei zuiveringsprocessen laat dat onmiskenbaar haar indrukken achter in het water. De vitaliteit neemt erdoor af en dat heeft gevolgen voor de gezondheid. Door de ontwikkeling van een Aqua Aurora Vitaliser® voor particulier gebruik, is het mogelijk om weer hoog vitaal water bij u thuis uit de kraan te laten stromen.

Daarnaast kunt u ook op reis profiteren van de voordelen van vitaal water. Aqua Aurora biedt u namelijk speciale vitalisers voor in de hotelkamer, caravan of boot. De Aqua Aurora minivitaliser is makkelijk mee te nemen en eenvoudig te installeren op uw kraan of vulslang. Hierdoor kunt u in bijvoorbeeld watertanks profiteren van langer houdbaar en vitaal drinkwater. De minivitaliser kunt u natuurlijk ook gebruiken als instapmodel om op kleine schaal kennis te maken met vitaal water.

Wilt u meer weten over de voordelen van vitaal water bij u thuis en op reis? Lees dan verder bij voordelen-thuis-op-reis. Bent u benieuwd naar de ervaringen van mensen met de Aqua Aurora Vitaliser®? Kijk dan eens bij ervaringen.

Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen.