U bent op de pagina:Voordelen

Voordelen

strict warning: Declaration of views_rotator_style_plugin::options() should be compatible with views_object::options() in /var/www/vhosts/aqua-aurora.nl/httpdocs/sites/all/modules/views_rotator/views_rotator_style_plugin.inc on line 56.

Voordelen Vitaal Water

Door de jaren heen hebben wij in verschillende toepassingen kunnen ervaren wat de voordelen van het gebruik van vitaal water kunnen zijn. Duurzame ontwikkeling zit per definitie in het gebruik van vitaal water besloten. We hebben de voordelen van vitaal water dan ook ingedeeld in drie categorieën: People, Planet en Profit.

Aqua Aurora beseft dat wetenschappelijk onderzoek naar vooral de effecten van vitaal water op uw gezondheid essentieel is. Dit is echter een moeizaam, kostbaar en langdurig proces. Wij staan er absoluut voor open om de effecten van vitaal water ook op een wetenschappelijke manier vast te leggen. Wij denken dat de doorbraak m.b.t. de onderzoeken zal komen als de kwantumfysica algemeen zijn intrede doet. Geinteresseerde partijen kunnen zich hiervoor bij Aqua Aurora melden.

Aqua Aurora wil echter niet wachten, totdat het zover is dat ook de sceptici inzien dat vitaal water geen onzin is, maar werkelijkheid. Wij vertrouwen op de honderden voorbeelden die wij inmiddels hebben mogen aanschouwen en gaan op basis daarvan met plezier door met het benutten van de mogelijkheden die vitaal water u en uw omgeving biedt.

Wilt u weten wat de voordelen van vitaal water in specifieke toepassingen zijn? Lees dan verder bij toepassingen.

Wilt u de voordelen van vitaal water direct ervaren? Neem dan contact met ons op.