U bent op de pagina:Toepassingen / Plant en Dier / Voordelen Plant & Dier

Voordelen Plant & Dier

strict warning: Declaration of views_rotator_style_plugin::options() should be compatible with views_object::options() in /var/www/vhosts/aqua-aurora.nl/httpdocs/sites/all/modules/views_rotator/views_rotator_style_plugin.inc on line 56.

De voordelen van vitaal water in de agrarische sector zijn legio. Bedrijven in deze sector die een Aqua Aurora Vitaliser® hebben geïnstalleerd melden o.a. de volgende voordelen:

  • Groentekwekers, fruittelers, bloemen- en bloembollentelers melden een afname in het gebruik van pesticiden, met daarnaast een verminderd gebruik van kunstmest. Planten zijn gezonder, groeien sneller en hun voedingswaarde neemt toe. Groente, fruit, bloemen en planten hebben ook na het oogsten een langere levensduur. De smaak is voller - toprestaurants ontdekken het verschil.
  • Pluimvee-, varkens- en kalverbedrijven melden een toename van lichaamsgroei, samengaand met een afname in het gebruik van antibiotica. Veeartskosten kunnen dalen. Vitaal water helpt bij de vertering van eiwitten: de voederconversie neemt daarom toe, terwijl de ammoniakdruk - en daarmee ook de stank in de stal - afneemt.
  • Melkveebedrijven zien dat hun koeien gezonder zijn en dat het celgetal in melk afneemt. Uierontsteking vermindert en ook hier kunnen  veeartskosten aanzienlijk dalen.
  • Viskwekerijen melden een afname in het antibioticagebruik. Vissen kleuren beter en het water in de kweekvijvers blijft langer helder.
  • Paardenhouderijen merken dat de conditie van paarden verbetert. Paarden hebben minder eczeem en schurft, prestaties gaan vooruit, paarden zitten beter in het haar en merries worden gemakkelijker drachtig. Het dekken gaat meestal in één keer goed. Ook hoefproblemen treden minder op waardoor dierenartskosten sterk terug lopen .

Wilt u ook de voordelen van vitaal water in uw bedrijf ervaren? Neem dan contact met ons op.