U bent op de pagina:Aqua Aurora / Voorstellen

Voorstellen

strict warning: Declaration of views_rotator_style_plugin::options() should be compatible with views_object::options() in /var/www/vhosts/aqua-aurora.nl/httpdocs/sites/all/modules/views_rotator/views_rotator_style_plugin.inc on line 56.

 

Aqua Aurora is een familiebedrijf. De motor achter Aqua Aurora is Henk Pannekoek. Hij wordt bijgestaan door zijn vrouw: Gerda.  Hieronder leest u wat de mensen achter Aqua Aurora beweegt.

Henk Pannekoek

Na een mooie jeugd op de boerderij van mijn ouders in Marle besloot ik - na het voltooien van de studie aan de Tropische Landbouwschool - een opleiding te gaan volgen aan de Bosbouw en Cultuurschool in Arnhem. Vervolgens ben ik eerst een aantal jaren werkzaam geweest in de weg- en waterbouw. Vanaf 1989 leverde ik bouwmaterialen via mijn bedrijven in de Altena Groep. Maatschappelijk verantwoord ondernemen vind ik de gewoonste zaak van de wereld. Daarom hebben in mijn activiteiten milieuvriendelijke en gezonde materialen altijd de voorkeur gekregen boven schadelijke, belastende producten. In 2000 viel alles op zijn plaats. Eén van de producten die we met de Altena Groep voeren is namelijk schelpkalk, wat in de bouw als bindmiddel gebruikt wordt. Ook in de landbouw en in de geneeskunde bleek dit product van grote waarde. Bij "toeval" bleek schelpkalk water te verbeteren, waarna mijn ontdekkingsreis met water begon. Sindsdien is vitaal water onze passie. Mijn activiteiten voor de Altena Groep zijn in 2010 vanwege de verkoop van dit bedrijf beeindigd. Binnen Aqua Aurora stuit ik elke keer weer op nieuwe mogelijkheden om vitaal water toe te passen. Het fascineert mij dan ook enorm om mijn kennis en ervaring op het gebied van ecologie en gezond en duurzaam bouwen te combineren met vitaal water.

Gerda Pannekoek

Een gezond lijf heeft mij altijd al geinteresseerd, zo ben ik 26 jaar met veel plezier fysiotherapeut geweest. Soms ben je in het (werkzame) leven echter aan wat anders toe. Zo begon ik, samen met vriendin Willy, in 1999 een damesmodespeciaalzaak, "WillyS mode vanaf maat 42" in Twello. Inmiddels een gevestigde naam in de wereld van mode voor een maatje meer. Echter in 2015 hebben Willy en ik dit bedrijf overgedaan aan Ina Visser en de winkel heet nu "Catharina's Choice" maar bedient nog steeds dezelfde doelgroep. 

Nadat bleek dat vitaal water mij, ons gezin, familie en vrienden niets dan goeds bracht, werd ik steeds meer door dit bijzondere fenomeen gegrepen. Enige jaren na de oprichting ben ik mij steeds actiever met Aqua Aurora bezig gaan houden. Ik ondersteun Henk op allerlei fronten en doe de, ook bij dit bedrijf toch noodzakelijke, administratie.