U bent op de pagina:Vitaal water / Werking

Werking

strict warning: Declaration of views_rotator_style_plugin::options() should be compatible with views_object::options() in /var/www/vhosts/aqua-aurora.nl/httpdocs/sites/all/modules/views_rotator/views_rotator_style_plugin.inc on line 56.

Water krijgt natuurlijke trilling terug

Een Aqua Aurora Vitaliser® zorgt er voor dat het water weer haar natuurlijke trilling terugkrijgt. Mensen, planten en dieren reageren daar direct op en worden zelf ook weer vitaler. Het gevolg is minder gezondheidsproblemen bij mensen en minder ziekte en uitval bij planten en dieren.

De werking van een Aqua Aurora Vitaliser® is eenvoudig. De vitaliser bestaat uit een roestvrij stalen buis waardoor het water stroomt. De vitaliser wordt samengesteld uit KIWA gecertificeerde materialen waarin de gewenste frequentie is opgeslagen. Zij geeft deze frequentie af aan het passerende water. De apparatuur wordt direct achter de watermeter in de waterleiding geplaatst zodat alle water hierna is gevitaliseerd.

Om visueel duidelijk te maken wat de Aqua Aurora Vitaliser® doet, zijn hieronder twee foto’s opgenomen. De microscopische foto’s tonen de kristalstructuren van water. De eerste foto geeft het water weer zoals het de Aqua Aurora Vitaliser® in is gegaan. De tweede foto hoe het er weer uit is gekomen. De verschillen zijn duidelijk zichtbaar. 

Niet vitaal water

Vitaal water

Meer weten over vitaal water van Aqua Aurora? In 'De Achtergronden' vindt u nog meer informatie!

Uiteraard kunt u ook altijd contact met ons opnemen!